Vi på Österåkersmilen följer den senaste tidens utveckling kring Coronaviruset covid-19.

I dagsläget vet vi inte hur Österåkersmilen kommer påverkas.

Vi återkommer med information på vår webb och i sociala medier.

Ta hand om er, Österåkersmilens tävlingsledning

Villkor för köp
Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av anmälningar/biljetter/platser till evenemang. När bokning har skett är du som kund bunden av ditt köp. Inga bokningar/köp kan göras utan förskottsbetalning. Du ansvarar själv för att kontrollera om ett evenemang är flyttat eller inställt. Om ett arrangemang ställs in bör du omgående kontakta oss som arrangör, som ansvarar för frågor om dennes eventuella återbetalning för anmälningar/platser/biljetter. Om du väljer att betala via faktura är du som kund bunden till köpet, oavsett om du deltar på evenemanget eller ej. En bokning med fakturabetalning är dock inte giltig/konfirmerad innan fakturan är betald. Vi har således rätt att makulera obetalda bokningar innan evenemanget. Din betalning hanteras via Neptron på uppdrag av oss.

Leverans
Ditt bokningsnummer får du efter avslutat köp/anmälan och är bevis på din betalning/anmälan. Spara detta bokningsnummer. Ingen fysisk bekräftelse kommer att skickas ut.

Brott mot köpvillkoren
Vi förbehåller sig rätten att makulera dina anmälningar, om du missbrukar tjänsten, använder falska identitetsuppgifter, eller bryter mot eller försöker kringgå köpvillkoren. I dessa fall återbetalas inte anmälningsavgiften.

Personuppgifter
Genom att acceptera AVTAL vid anmälan och betalning till Österåkersmilen förbinder du dig att acceptera följande:
Att Österåkersmilen får använda dina uppgifter, givetvis bara dina data – i vårt adressregister.
Ditt namn kommer även att finnas med i anmälnings- och resultatregistret och kan publiceras på Internet.

Det innebär enkelt att du accepterar att ditt namn kan publiceras vid anmälning och resultat. Om du inte vill att ditt namn ska publiceras-visas på Internet, meddela i så fall arrangören, info@osterakersmilen.se.

 

Comments are closed.Bad Behavior has blocked 160 access attempts in the last 7 days.