Tredjeplats för Dace, igen!

On June 10, 2014, in Träning, by Danielb

dace-litenVi bad Dace berätta om sitt lopp:

Jag måste säga att det var fantastisk tävling på alla sätt och vis förutom min egen prestation 😉

Väderet var jättefint även om lite för varmt för min smak. Men det var ju jättemycket folk som var där och hejade på!  Och nytt deltagarrekord är bevis på väl annonserad och väl arrangerat lopp!  Österåkersmilen har verkligen fått en stjärnglans över sig tack vare de duktiga och flitiga arrangörerna. Och det är kul att se alla dessa framgångar!
Det som jag tycker är så bra med tävlingen är att alla kan springa efter sin förmåga…det finns en tävling för alla…från dem små små tuffingar i Papricaloppet till dem stora hajarna i Österåkersmilen. Dessutom var det fina priser.

Min egen tävling var ju ingen höjdare. Hade ingen spänst i låren och fick kompensera med överkroppen…därav dålig fart. Trots den dåliga tiden kom jag på tredje plats…jag får väl glädja mig åt det. Säsongen är ju inte över, det är bara en svacka.
Helgen som kommer åker jag till Lettland igen. På söndag ska jag springa en kvartsmarathon i en stad som heter Ventspils. Och söndag därpå ska jag springa 1 500 m bana i en annan stad på andra sidan av Lettland. När jag är väl tillbaka i Sverige så blir det Trosa Stadslopp den 27/6 innan det är dags för SM milen i Malmö den 12 juli. Jag hoppas att formen är tillbaka då.

Jag är också glad och stolt över min dotter Sabina som kom trea i Papricaloppet.
Jag vill passa på att tacka alla duktiga arrangörerna och funktionärer för en fin och lyckad tävling. Jag är stolt över mitt hemmalopp.

/Dace

 

Comments are closed.