Tredjeplats för Dace Landström

On June 12, 2013, in 2013, by Danielb

Jag är ganska nöjd med mitt lopp även om det var min sämsta tid i år. Mot Johanna och Hanna har jag tävlat förut så jag visste att det skulle bli tufft.

Annars tycker jag att det var jättebra arrangerat då man lyckats locka många duktiga löpare. jag tycker att det är bättre att förlora mot bra motstånd än att vinna mot dåligt motstånd. Resultatskärmar vid målgången var toppen och stämningen runt om banan och i målområdet var uppiggande och glatt! Jag hoppas att det är många fler duktiga löpare som hittar hit nästa år, för att Österåkersmilen med sin rätt så flacka och publikvänliga bana har potential att bli ett riktigt stort lopp!

Nu hägrar Enhörna Challenge i Södertälje 5000 m på bana och sen är det återigen dags för 10 000 m, den här gången på bana, i Långlöparnas kväll på Stadion.

 

Comments are closed.